Șeful statului și prima doamnă au păstrat obiceiul şi au mers la biserică, în Sibiu, unde au luat parte la slujba de duminică, conform b1.ro

Din punct de vedere vestimentar, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie scurtă, o pereche de pantofi cu toc și o geacă de culoare deschisă. În schimb, președintele Iohannis a purtat un palton și un costum de culoare neagră, la care a asortat o cămașă albă și o cravată de culoare gri.

Sibiul a ieşit din carantină după două luni de restricţii din cauza pandemiei de COVID-19. Ca urmare a ieșirii din carantină, în Sibiu s-au redeschis terasele, nu mai sunt filtre de poliție la intrarea și ieșirea din localitate, însă au rămas în vigoare măsurile restrictive de noapte.

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Sibiu, Raluca Turcan, ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, a anunţat săptămâna trecută că vaccinarea împotriva anti-COVID va începe la Sibiu pe data de 31 decembrie.

Turcan a îndemnat angajaţii din domeniile sanitar şi social, cărora li se adresează prima etapă a campaniei de vaccinare, să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

„Vaccinarea anti-COVID-19 începe la Sibiu pe data de 31 decembrie. Ca membru al Guvernului, ca fost vicepremier al României implicat în toate eforturile de combatere a pandemiei, îi îndemn pe cei care fac parte din categoria lucrătorilor din domeniul sanitar şi social, cărora li se adresează această primă etapă a campaniei, să se vaccineze”, a scris reprezentanta PNL Sibiu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, startul campaniei de vaccinare la Sibiu se va da la Spitalul Judeţean şi va continua cu Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Militar.

Raluca Turcan a mai spus că „suntem în faţa unui moment care aduce speranţă, dar care trebuie completat de responsabilitate”.