Noul magazin Kaufland va fi situat în str. Lavrion nr. 30A, la intrarea în stațiunea Saturn și va pune la dispoziția locuitorilor o gamă diversificată de produse de calitate la prețuri reduse. Programul hipermarket-ulului va fi de la 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Parcarea cuprinde 240 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

Acesta este primul hipermarket al orașului Mangalia. Prin deschiderea acestui nou magazin, Kauflandb va crea 80 de locuri noi de muncă. Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2900 mp și este prevăzut cu 4 spații închiriate în interiorul galeriei comerciale, precum farmacie, casă de schimb valutar, magazin de tutun, loto și ziare, produse naturiste, optică medical și punct bancar.

În incinta parcării, magazinul va pune la dispoziția clienților și un punct Grill pentru cei care vor să ia masa rapid.

Noul hipermarket beneficiază de o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 26.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marcă, mărci exclusive).