”Noul an va aduce și investiții dedicate susținerii unui stil de viață sănătos pentru clienții noștri. Grija sporită pentru o alimentație sănătoasă este o tendință de consum din ce în ce mai întâlnită și la noi. Românii sunt tot mai atenți la produsele pe care le aleg, cântărind și beneficiile pentru sănătate în raport cu calitatea sau prețul. De aceea, recent am lansat două mărci proprii noi, K-Bio și K-take it Veggie, sortimente ce oferă peste 70 de produse noi, bio și vegane”, a declarat pentru Capital Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare al retailerului.

Sortimentul K-Bio cuprinde 43 de produse ecologice variate, în timp ce gama K-take it Veggie cuprinde 34 de produse.

Pe de altă parte, Hancaș a spus că 2017 va însemna și continuarea măsurilor de susținere a producătorilor români – și implicit a economiei locale, investind în consolidarea sortimentului de produse românești.

”De asemenea, în 2017 Kaufland va derula un proiect unic în România, ce investește în susținerea agriculturii românești – mai exact primul program național care ajută producătorii locali de legume-fructe sa obțină cea mai prestigioasă certificare internațională de calitate și siguranță alimentară, GLOBAL G.A.P.”, a spus Valer Hancaș.