În acest context, jobul de promoter pare foarte potrivit pentru numeroși tineri care doresc un câștig financiar și un program lejer.

De exemplu, o companie din București angajează 15 promoteri care să împartă flyere în scări de bloc conform unei rute zilnice de transport. Programul de lucru este de patru ore pe zi. Angajatorul oferă un salariu motivant și decontarea costurilor de transport. Este o activitate de teren potrivită pentru băieți sociabili cu vârste peste 18 ani.

Află AICI mai multe detalii despre acest job de promoter de flyere în București și depune-ți CV-ul dacă dorești să te angajezi.

O firmă de asigurare dorește să angajeze în București un promoter pentru produsele de asigurare. Candidatul trebuie să aibă cunoștințe minime în domeniu, abilități de comunicare, încredere în sine și orientare spre rezolvarea problemelor. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe de operare PC (Microsoft Word, Excel). Jobul este part-time și presupune negocierea asigurărilor pentru clienți, încheierea polițelor de asigurare, administrarea portofoliului de clienți și urmărirea încasării primelor de asigurări.

Vezi AICI mai multe informații legate de condițiile de angajare și transmite-ți CV-ul dacă ești interesat de acest job.

 

Un alt job este de promoter part-time pentru strângere de semnături în Sectorul 3 din Capitală. Contractul este pe o perioadă determinată de două săptămâni, între orele 17.00 și 20.30. Promoterii vor fi plătiți cu 10 lei pe oră plus bonus. Sunt șase posturi disponibile pentru acest job.

Află AICI mai multe detalii despre jobul part-time pentru strângerea de semnături în București și aplică acum.

 

În Brăila, o companie selectează fete și băieți care au împlinit deja 18 ani cu aspect fizic plăcut pentru o campanie de promovare. Aceștia vor lucra în calitate de promoteri/hostess.

Vezi AICI mai multe informații despre acest job și aplică dacă ți se potrivește.