Ce face un operator telesales? Contactează telefonic clienții cu scopul de a promova, a convinge și a vinde produse și servicii, oferă informații relevante și corecte despre produsele și serviciile promovate, lansează și confirmă comenzile și realizează target-ul stabilit.

Angajatorul oferă contract permanent de muncă. Salariul pornește de la 1.400 de lei net și poate ajunge până la 2.800 de lei net, cu un sistem de bonusare competitiv.

Se lucrează doar program full-time, de luni până vineri, de la 09:00 la 17:00, cu weekendul liber. Au loc competiții săptămânale, pentru care se oferă diverse premii. De asemenea, compania asigură trainingul angajaților.

Sunt așteptate să-și transmită aplicațiile persoanele deschise, care vorbesc corect și comunică ușor cu ceilalți, care se adaptează ușor diferitelor tipologii de clienți, atente la detalii și orientate către client, cu o atitudine pozitivă. De asemenea, mai sunt necesare abilitatea de a negocia și de a convinge, spiritul de echipă etc. Experiența în vânzări nu este obligatorie, însă constituie un avantaj.

Vezi AICI mai multe detalii despre jobul de operator telesales la Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK SRL și depune-ți CV-ul dacă acest post ți se potrivește.