Magazinele naturiste și terapiile alternative sunt căutate și apreciate. Iar faptul că acestea sunt în plină extindere este dovedit și de câteva sute de joburi disponibile în domeniul medicinii alternative în România.

Iată mai multe locuri de muncă scoase la concurs în această perioadă în domeniul medicinii alternative.

O firmă care se ocupă cu comercializarea produselor naturiste dorește să angajeze doi consultanți vânzări de produse naturiste în Timișoara. Candidatul ideal este o persoană cu bune abilități de comunicare, capabilă de a lucra in echipă, care să aibă atenție distributivă și capacitate rapidă de decizie. Salariul poate ajunge până la 400 de euro pe lună.

Jobul constă în atragerea de clienți și oferirea de consiliere asupra produselor naturiste, în funcție de nevoile clienților, etichetarea produselor și aranjarea acestora pe raft, informare permanentă asupra produselor comercializate și noutăților din domeniu etc.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de consultant vânzări produse naturiste la Timișoara și aplică acum.

 

 

O mare companie românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă caută să angajeze în București doi medici care să ofere consultanță naturopată. Candidatul ideal este absolvent de Medicină, care dorește să-și dezvolte aria de cunoștințe în domeniul fitoterapiei și să profeseze într-un mediu provocator. Alte calități necesare: excelente abilități de comunicare și relaționare, spirit autodidact, cu capacitatea de a asimila rapid informațiile specifice domeniului de activitate, empatic, convingător, organizat, energic.

Printre beneficiile oferite de angajator se numără: un pachet salarial motivant, un mediu de lucru profesionist, training-uri specializate și posibilități de dezvoltare profesională.

Vezi AICI în ce constă jobul de medic pe consultanță naturopată la o mare companie din România și trimite CV-ul dacă ești interesat.

 

 

O firmă specializată în producția și vânzarea de suplimente nutritive și extracte naturale dorește să angajeze în Sighișoara două persoane care să lucreze într-un magazin naturist. Se cere experiență anterioară de lucru într-un magazin naturist. Jobul este full-time și salariul poate ajunge la 400 de euro pe lună.

Caută AICI mai multe detalii despre acest job și transmite-ți CV-ul dacă ți se potrivește.

 

 

Un mare lanț de magazine naturiste a scos la concurs opt posturi de consilieri vânzări de produse naturiste. Joburile sunt pentru magazinele din mai multe orașe din țară: Bacău

Botoșani, Constanța și Iași. În total, compania deține 26 de magazine în întreaga țară. Salariul va fi negociat în urma interviului.

Află AICI mai multe detalii despre acest job și depune-ți CV-ul acum.