Compania recrutează 40 de persoane din România, care vor lucra în hoteluri din Grecia, Spania, Italia, Croația, Portugalia, Cipru și Turcia. Toate persoanele interesate care vor trece de procesul de selecție vor participa la un curs de scolarizare în Brașov, se arată în anunțul de angajare, postat pe site-ul eJobs.ro.

La finele stagiului de formare, candidații trebuie să poată susține o conversație în limba franceza. Sunt așteptate să-și trimită aplicațiile persoanele în vârstă de 18-30 de ani, serioase, punctuale și cu spirit de echipă, cele cărora le place să fie în centrul atenției, energice și dinamice, cu o personalitate puternică. Sunt avantajate persoanele sportive și/sau care au cunoștințe de dans, teatru sau orice altă activitate care presupune lucrul cu oamenii. Aceste posturi nu necestă experiență anterioară de lucru.

Angajatorul oferă un salariu net de minimum 700 de euro pe lună. Contractele de muncă sunt atât pe perioada sezonului de vară (aprilie-octombrie), cât și pe perioada sezonului de iarnă (noiembrie – martie). De asemenea, compania asigură și transportul cu avionul dus-întors, cazarea, trei mese pe zi oferite în restaurantul principal al hotelului, băuturi răcoritoare și apă în cadrul hotelului și asistență pe durata contractului.

Află AICI mai multe detalii despre aceste joburi și află unde să-ți depui CV-ul.