Sunt așteptate CV-urile persoanelor cu cel puțin trei ani de experiență într-un post similar, care cunoaște  PHP OOP, SQL, HTML5, CSS3, Javascript, MVC framework. Alte cerințe țin, printre altele, de o bună organizare a timpului și de disponibilitate de a învăța continuu și de a-și îmbunătăți abilitățile de programare.

În schimb, compania oferă un salariu motivant în funcție de experiența persoanei, care va fi negociat în urma interviului, un program de lucru flexibil, lucrul cu o echipă mică și ambițioasă, care se va extinde anul viitor în SUA și Canada.

Partea cea mai comodă a acestui job este că persoana poate locui oriunde în lume, comunicarea cu echipa realizându-se pe Skype.

Aplicația candidaților trebuie să conțină, pe lângă un CV, o scrisoare de intenție în care să explice ce anume fac în programare, care sunt pasiunile lor și care sunt motivele pentru care doresc să lucreze cu companii aflate la început de drum.

Află AICI mai multe detalii și îți poți depune CV-ul pentru jobul de Web Developer la care lucrezi de acasă și primești salariu din străinătate.