Oferta este pentru București și vizează proiectul Băneasa, unul dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare urbană din Europa cu peste un milion de metri pătrați construiți.

Candidatul ideal este orientat către client și către creșterea calității serviciilor, dispune de excelente abilități de comunicare și de lucru cu cifrele, are capacitatea de învățare și de adaptare la schimbări, este riguros și organizat, poate răspunde precis și rapid sub presiune, este tolerant față de nivelurile ridicate de stres, este proactiv și capabil să rezolve probleme, entuziast și muncitor. Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional constituie un avantaj.

Principalele beneficii oferite de angajator sunt: formarea la locul de muncă și mentorat, oportunități de promovare în companie, bonus anual de performanță, tichete de masă, pachet medical, decontare transport etc.

Compania precizează în anunțul postat pe site-ul de recrutare eJobs.ro că doar candidații selectați vor fi contactați.

Intră AICI pentru a vedea mai multe detalii legate de postul de consultant vânzări în București la Băneasa Developments și unde să-ți trimiți CV-ul.