“Ne doare lipsa de predictibilitate. Noi construim planuri pe termen lung. Naspers a investit 100 milioane pentru dezvoltare. Noi facem nişte estimări, iar aceste estimări au nevoie de predictibilitate”, spune Iulian Stanciu.
De asemenea, acesta a atras atenţia că salariile din România sunt încă mici, iar dacă nu vor creşte oamenii vor pleca.  „Aceştia preferă să muncească în străinătate pentru că acolo sunt salarii de 1.600-1.800 euro. În România sunt de 400 euro. Noi plătim dublu pentru lucrătorii din depozit în Polonia, a precizat Stanciu. 

În ceea ce priveşte măsurile guvernului,  intoducerea  impozitului pe cifra de afaceri pentru toată lumea ar fi însemnat să închidă eMAG-ul şi să rămână doar marketplace-ul. Omul de afaceri român spune că magazinul online a crescut cât s-a putut, iar pentru a creşte în continuare este nevoie şi de implicare din partea guvernului pentru a digitaliza ţara.  “Nu avem cum să vindem produse unor oameni care nu au internet. Toată România trebuie să fie digitalizată”, a spus Stanciu.

Facând o comparaţie cu China, Stanciu a declarat că economia digitală are o contribuţie de 30% din PIB-ul ţării, iar 10% din plăţi sunt făcute cu telefonul mobil în China.