Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Preşedintele PNL Prahova îşi anunţă susţinerea pentru premierul Florin Cîţu pentru şefia partidului. Totodată, el a mai adăugat că va candida tot din partea acestei echipe pentru funcția de prim-vicepreședinte în cadrul congresului PNL care va avea loc la data de 25 septembrie.

Iulian Dumitrescu a mai menționat că este nevoie de o reformă, dar și de o modernizare în PNL, totul fiind pentru binele românilor.

„Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale #PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului.

Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul #PNL din 25 septembrie.

Florin Cîțu are un nou susținător

Cred în nevoia reformării şi modernizării #PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul #PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii”, a scris Iulian Dumitrescu pe Facebook.

Amintim faptul că până în prezent, în cursa pentru șefia PNL s-au înscris premierul Florin Cîțu și liderul Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Totodată, în urmă cu câteva zile Florin Cîțu anunța că nu este exclus să apară și un al treilea candidat.

”Pentru mine este foarte important ca din 26 septembrie să facem profilul candidaților PNL pentru fiecare sector. Astăzi sunt sigur că alegerile se vor desfășura în condiții normale și va câștiga Ciprian Ciucu. Când vrei să fii cel mai mare partid din România nu ai decât să ai candidați la fiecare primărie de sector și municipiu din România.

Orice este posibil (întrebat dacă este posibil să mai existe un al treilea candidat la conducerea PNL, n.red.). Nu pot eu să schimb aritmetica guvernamentală. Domnul Barna nu acuză nimic. De fiecare când a trebuit să luăm decizii am mers în Parlament. Și cei de la USRPLUS sunt în campanie electorală”, a transmis Florin Cîțu.