Dascălu a bătut palma cu furnizorul indian de servicii externalizate Genpact, care a închiriat o suprafaţă de 3.000 mp, dispusă pe trei etaje din clădirea de birouri United Business Center Tower, care se construieşte lângă Iulius Mall Cluj. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Heritage, deţinută de Cătălina Jigman, fosta şefă a departamentului de birouri din cadrul multinaţionalei CBRE România.

În urma acestei tranzacţii, clădirea de 10.000 mp este închiriată în totalitate, celălalt chiriaş fiind Endava, care şi-a rezervat 7.000 mp. De pe urma acestei clădiri, Dascălu va încasa anual circa 1,4 mil. euro, ţinând cont de o chirie medie de 12 euro/mp/lună specifică clădirilor de birouri de clasa A din Cluj-Napoca.

Genpact mai ocupă încă din 2008 o suprafaţă de 2.900 mp în clădirea Iulius Business Center, construită de Dascălu tot lângă Iulius Mall din Cluj. Genpact şi-a prelungit contractul de închiriere şi pentru această suprafaţă. În total, compania indiană ocupă în cele două imobile ale Iulius Group o suprafaţă de 5.900 mp. Iulius Business Center, inaugurat în 2008, dispune de o suprafaţă totală de 7.000 mp şi este ocupată integral de Genpact şi Office Depot. Acest imobil generează anual venituri din chirii de circa 1 mil. euro, conform calculelor Capital.

Nucleul portofoliului imobiliar al lui Iulian Dascălu este format însă din cele cinci malluri din Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Suceava, care au o suprafaţă închiriabilă de 254.600 mp şi care îl plasează pe Dascălu pe locul doi în topul celor mai mari proprietari de spaţii comerciale din ţară.

Omul de afaceri ieşean ocupă poziţia 13 în Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 320-340 mil. euro.