Britanicii de la The Sun au lansat o ipoteză neașteptată legată de viața personală a campioanei de la Wimbledon, Simona Halep. Jurnaliștii se întreabă dacă Radu Marian Barbu este iubitul secret al sportivei noastre. ”Sunt Simona și Radu împreună?”, e titlul articolului. Jurnaliștii de la The Sun anunță că ”cei doi nu și-au oficializat niciodată relația și le-au spus prietenilor că nu există nimic romantic între ei. Totuși, ei au fost surprinși împreună într-o vacanță în Italia”, potrivit digisport.ro.

Vacanța la care se referă englezii a avut loc în 2017, atunci când Halep și Barbu au fost surprinși în Italia, la Portofino. Câteva luni mai târziu, aceasta susținea că nu există nimeni în viața ei.

„Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie sensibil, să fie bland. Adică să se poarte frumos cu mine. Să ţină la mine ca persoana. Partea fizică mi se pare că este pe planul doi. Mi-aş dori un bărbat care să fie sensibil. Nu iubesc pe nimeni acum, acum nu există nimeni, dar sunt deschisă şi imi doresc să-mi găsesc iubirea, cum spuneţi”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru ProTV.

Cine este Radu Barbu, presupusul iubit al Simonei Halep

Radu Marian Barbu are 35 de ani, este originar din Piteşti şi a avut o scurtă carieră în tenis, fără rezultate importante. Cel mai bun loc în clasamentul mondial a fost 1.151, în 2004, iar totalul câştigurilor sale s-a ridicat la modesta sumă de 3.217 dolari.

Presupusul partener al Simonei Halep este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a jucat la dublu, şi, potrivit profilului său de Facebook a studiat în Statele Unite, la Texas Christian University. În prezent, antrenează mai mulţi copii, cărora le îndrumă primii paşi în tenis.