Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, se află în mijlocul unui scandal juridic cu o companie de gaze. Aceasta solicită aproximativ 2000 de euro.

Adrian Alexandrov a fost dat în judecată și există suspiciuni de fraudă.

Iubitul Elena Udrea a încercat să clarifice situația prin intermediul rețelelor de socializare. El a povestit despre evenimentele și detalii legate de acest caz. Bărbatul a apelat la serviciile avocatului Veronel Rădulescu pentru a-l reprezenta în acest conflict.

Compania a modificat distribuitorul de gaze

Potrivit relatărilor, compania de gaze a modificat distribuitorul de gaz la adresa lui Adrian Alexandrov. Acesta era amplasat în exteriorul curții sale. Ulterior, la trei ani distanță, iubitul lui Udrea a primit un dosar în care i se imputa un prejudiciu de 9.000 de lei.

Compania a propus să negocieze suma sau să plătească în tranșe. Adrian Alexandrov a refuzat această ofertă și a anunțat că va rezolva problema în instanță. Împreună cu avocatul Veronel Rădulescu, Alexandrov susține că aparatul companiei s-a deteriorat.

„Cei de la ^*&^% au venit la adresa mea și au schimbat distribuitorul de gaz, amplasat în exteriorul curții mele. La o distanță de 3 ani de zile, primesc în poștă de la ei un dosar în care au afirmat că eu i-am prejudiciat cu 9.000 de lei și au dorit să negocieze cu mine suma sau să plătesc în tranșe presupusul lor prejudiciu! Împreună cu celebrul avocat, dl. Veronel Rădulescu, ne-am prezentat la sediul lor în cadrul unei discuții, am refuzat propunerea lor și le-am spus că ne vedem în instanță!”, a scris Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov/SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea

Instituțiile statului au fost solicitate să intervină

Conform acestuia, costurile sunt acum incluse în factura consumatorului. El consideră că aceasta este o practică nefirească.

În concluzie, Adrian Alexandrov a cerut instituțiilor statului să investigheze această situație. Conform acestuia, există mulți români prejudiciați în mod similar.

Iubitul Elenei Udrea promite să ducă această dispută în instanță și consideră că compania în cauză are un mod de operare cel puțin dubios.

„Concluzia la care am ajuns împreună cu dl avocat după discuția cu ei și după ce le-a demontat toată teoria absurdă, este că aparatul lor s-a deteriorat și costul aparatului vor să îl bage în factura consumatorului. Sunt convins că sunt mii de cazuri în toată țara și ghinionul lor este că au dat peste mine! Rog ca instituțiile statului sau cei responsabili să se sesizeze pentru că sunt mulți români prejudiciați în acest fel! @!&*$# are un mod de operare cel puțin dubios pentru acest lucru, mă voi duce cu ei în instanță!”, a mai spus acesta.

Iubitul Elenei Udrea, dosar la Judecătoria Buftea

Anterior, s-a scris că Adrian Alexandrov se află în centrul unui dosar înregistrat la Judecătoria Buftea. Distrigaz Sud Rețele (DGSR) SRL este parte reclamantă în acest dosar.

Conform acuzațiilor, iubitul Elenei Udrea este suspectat că a intervenit neautorizat asupra instalației de gaze amplasate în apropierea vilei din Corbeanca. Această acțiune este considerată infracțiune.Dosarul indică faptul că Alexandrov a modificat neautorizat rețeaua de distribuție, în special sigiliul producătorului. În acest fel, se arăta, consumul de gaze urma să nu fie înregistrat și facturat corespunzător. Ca rezultat, s-ar fi produs un prejudiciu semnificativ.