Întrebat de jurnalişti despre afirmaţiile lui Victor Ponta, care a scris pe Facebook că în timpul mandatului a fost informat o singură dată despre o tentativă de corupţie din partea unui ministru, nominalizându-l pe Lucian Isar, fostul ministru delegat a replicat: 'Lăsaţi-l să dezvolte'.

Isar a fost audiat la DNA peste două ore.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost citat ca martor într-un dosar privind fapte de corupţie.

Victor Ponta a susţinut că, în perioada mandatului său de prim-ministru, a primit direct doar o singură informare despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru, respectiv Lucian Isar, şi a dispus înlocuirea imediată a acestuia din funcţie.

'Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA (a lui Lucian Isar – n.r.). Însă pot să spun că în aproape 4 ani de prim-ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles – în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate există şi astfel de oameni', a scris Victor Ponta miercuri pe Facebook. AGERPRES