Tonel Pop a declarat astăzi că în cazul Caracal au apărut contradicții. Alexandra Măceșanu ar fi vorbit de pe telefonul lui Gheorghe Dincă cu 3 polițiști.

Tonel Pop a menționat că fata a dat atât de multe informații încât era „imposibil” ca poliția să nu o găsească imediat.

„Asa cum a descris Dincă infracțiunea respectivă, prin întrebările puse, prin lămuriri tehnice nu se mai potrivesc cu acel scenariu pe care il știe lumea, cu arderea în butoi”, a zis Tonel Pop.

DIICOT a anunțat astăzi că  în intervalul orar 11:04 – 11:51, Poliția municipiului Caracal a fost în mai multe rânduri apelată telefonic, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o persoană de sex feminin care s-a recomandat a fi minora dispărută și care a relatat faptul că a fost răpită de către un bărbat necunoscut, care a agrest-o, a violat-o și o ține legată într-o casă din municipiu, apelurile fiind efectuate de la un post telefonic mobil neînregistrat (cartelă PrePay).

În vederea identificării locației unde este ținută victima contrar voinței sale, au fost efectuate mai multe verificări și activități de către organele poliției judiciare sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care în noaptea ce a urmat, în jurul orei 02:30, au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Caracal autorizarea efectuării percheziției domiciliare, între altele, la locuința numitului Dincă Gheorghe, din municipiul Caracal, între a cărui post telefonic și cel de pe care apelase minora organele de poliție, s-a stabilit existența unei conexiuni anterioare.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, în curtea locuinței numitului Dincă Gheorghe, au fost descoperite urmele arderii unui corp, într-un butoi metalic de cca. 200 l volum, fără capace, așezat vertical pe un dispozitiv metalic improvizat, prevăzut cu o sită, respectiv cenușă și fragmente osoase calcinate.

În urma cernerii conținutului butoiului, au fost descoperite și ridicate toate fragmentele osoase rezultate, precum și un număr de 21 dinți, obiecte de bijuterie și accesorii, toate prezentând urmele specifice expunerii la flacără și la temperaturi ridicate.