Lansarea în cadrul rețelei EuroGsm a noului model de smartphone coincide cu lansarea la nivel național, acesta fiind disponibil și în alte 33 de țări, printre care Austria, Belgia, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Elveția, Finlanda, Italia, Noua Zeelandă, Rusia, sau Thailanda.

„Am început să comercializăm iPhone 5c la sfârșitul lunii septembrie, iar modelul 5s vine în completarea gamei de telefoane Apple. Verificările pe care le-am efectuat în căutările Google, pe site și întrebările venite din partea clienților pe subiectul iPhone 5s ne fac să credem că acest model se va dovedi a fi un succes”, a declarat Cristina Szabo, Marketing Manager EuroGsm.

Pentru început, modelul 5s va fi disponibil în magazinele EuroGsm care au înregistrat cel mai bun trafic și care au dovedit a avea succes în vânzarea modelului iPhone 5.

În magazinele EuroGsm, prețul modelului iPhone 5c cu 16 GB memorie este de 2042,9 lei, iar 5s, cu acelasi spaţiu de stocare, poate fi achiziţionat la  2.488 lei, ambele prețuri fiind valabile cu abonamentul Orange Cangur 18 încheiat pe 2 ani.