Se pare că Apple nu a ales întâmplător sloganul Hi, Speed pentru acest eveniment. Prin el, se face trimitere la două aspecte: suportul 5G, care va fi o premieră pentru iPhone-uri, şi o nouă generaţie de chipset-uri, care, ca în fiecare an, va aduce anumit spor de viteză.

În ceea ce privește noile informații, toate sursele, vorbesc despre o serie iPhone 12 mai numeroasă ca niciodată. Aceasta ar urma să fie compusă din patru modele care s-ar putea numi iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max.

Mini ar urma să fie cel mai ieftin şi cel mai mic dintre cele patru. Cu un ecran de 5,4 inch, iPhone 12 Mini ar urma să coste începând de la 650 sau 700 de dolari.

iPhone 12 şi iPhone 12 Pro vor avea acelaşi ecran de 6,1 inch. Al doilea va avea facilităţi suplimentare şi va costa mai mult. iPhone 12 va costa începând de la 750 sau 800 de dolari, în vreme ce preţurile pentru varianta Pro vor începe de la 1.000 de dolari.

Cât costă Iphone 12 Pro Max

Cel mai puternic, mai mare şi mai scump model al seriei va fi iPhone 12 Pro Max. Acesta va avea un ecran de 6,7 inch şi va costa, se pare, între 1.100 şi 1.400 de dolari.

Mici semne de întrebare înaintea evenimentului rămân în ceea ce priveşte designul. Se pare că Apple va opta pentru margini drepte, cum avea şi iPhone 4 sau cum are acum iPad Pro, însă nu se ştie dacă a fost eliminat sau doar micşorat bretonul.

Totodată, pe lângă iPhone 12, este aşteptat ca Apple să prezinte un nou difuzor inteligent, care se pare că se va numit HomePod mini şi va costa 100 de dolari.

Veștile bune nu se orpesc aici. Tot în această seară, Apple şi-ar putea prezenta prima pereche de căşti over-ear, care ar urma să se diferenţieze prin componentele interschimbabile ce folosesc un sistem magnetic.

De asemenea, Apple ar urma să lanseze, în sfârşit, AirTags – plăcuţe circulare care se pot ataşa diverselor obiecte (gadgeturi, chei, rucsacuri etc.) pentru localizarea acestora prin intermediul aplicaţiei Find My.