Fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare noul model de la Apple, iPhone 12. Marți, gigantul america a anunțat că va susține un nou eveniment pe data de 13 octombrie, la ora 10:00, în campusul Apple Park din Cupertino, California.

Potrivit macrumors.com, evenimentul va fi în format online și este de așteptat ca Apple să prezinte noua linie de telefoane.

Ce modele ar putea fi prezentate

La fel ca seriile anterioare, iPhone 12 va avea un model accesibil pentru majoritatea oamenilor. Fanii vor putea alege între un telefon cu diagonala de 5,4 inci, respectiv 6,1 inci.

Pentru cei care au o situație financiară mai bună și își doresc un telefon mai bun pot alege dintre iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. La capitolul dimenisune afișare, fanii au de ales între 6,1 inci și 6,7 inci, cea din urmă fiind cea mai mare dimensiuni de afișare pe care Apple a introdus-o până în prezent.

Mai mult decât atât, Apple promite să introducă tehnologia 5G pe toate modelele de iPhone 12. Noua linie de telefoane va avea un nou design inspirat din designul iPad Pro. Astfel, iPhone 12 va avea marginile mai drepte față de modelele cu care ne-a obișnuit de la iPhone 6 încoace.

Noile telefoane ar putea veni fără încărcător și caști

Având în vedere că tehnologia 5G este scumpă, Apple plănuiește să elimine încărcătorul și căștile din pachetul telefonului. Acestea se vor putea cumpăra separat de la magazinul oficial Apple.

Este posibil ca pachetul să conțină, totuși, cablul de alimentare dar fără adaptor.

Există posibilitatea ca noul iPhone 12 Pro Max să fie amânat pentru luna noiembrie, notează sursa citată anterior.