Ionel Borş, directorul combinatului siderurgic din Galaţi înainte de privatizare şi ulterior manager de resurse umane la ArcelorMittal Galaţi, a fost numit country manager pentru România al companiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Ionel Borş, vicepreşedinte al grupului, a fost numit în funcţia de country manager pentru România. Misiunea sa va fi să întărească şi să coordoneze relaţiile dintre toate unităţile ArcelorMittal din România cu autorităţile centrale. El va fi în subordinea lui Thierry Le Gall, Chief Executive Officer Flat Carbon Europe – South East Division şi director general al ArcelorMittal Galaţi”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al administraţiei combinatului, Dorian Dumitrescu.

Potrivit acestuia, funcţia ocupată până în prezent de Ionel Borş a fost preluată de Mihaela Crăciun, o persoană cu experienţă în ceea ce priveşte gestionarea resurselor umane şi care a lucrat în industria cimentului.

O altă modificare anunţată de oficialii grupului privind combinatul siderurgic de la Galaţi a fost numirea lui Emil Rău în funcţia de Chief Operation Officer pentru tabla groasă. Acesta l-a înlocuit pe Alain Chaffaut, care va primi o altă poziţie de management în cadrul unei unităţi ArcelorMittal din vestul Europei.

Sursa: Mediafax