Ion Ţiriac, pe care Simona Halep îl consideră un adevărat mentor, a vorbit într-un interviu despre cariera sportivei românce, dar şi despre momentul în care aceasta ar urma să se încheie. Este “normal să spună că până aici e, mi-a ajuns”, spune Ţiriac, care nu crede că Simona va avea o carieră prelungită, aşa cum se întâmplă în cazul Serenei Williams sau a lui Roger Federer.

“Nu poţi s-o compari pe Simona cu Serena sau cu Federer, care e cel mai bun jucător din toate timpurile. Simona, la vârsta de 29 de ani, e o jucătoare matură, foarte tânără, dar e absolut logic şi normal să spună că până aici e, mi-a ajuns. E femeie şi îşi doreşte copii. Darurile pe care Simona le-a făcut poporului român rămân în istorie”, a declarat Ion Ţiriac într-un interviu pentru ProTV, potrivit romaniatv.net.

“Este decisă să renunţe la sportul de performanţă”

Nu este pentru prima oară când se vorbeşte despre acest lucru. Surse din anturajul Simonei vorbeau recent despre planurile acesteia. Se pare că românca va mai juca tenis o scurtă perioadă de timp, iar apoi ar vrea să se mărite și să facă trei copii.

Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță.

Simona își dorește trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, au declarat surse exclusive pentru Wowbiz.