Printre aceștia și Simona Halep, care a fost foarte zâmbitoare și chiar a avut o contribuție importantă în proiectul GymNadia. Reporterii nu au îndrăznit să o întrebe despre noul antrenor, în schimb l-au chestionat pe  Ion Țiriac în acest sens : “Simona are un antrenor. În capul ei. Ea joacă de fiecare dată cum vrea. Și joacă bine. De aceea este numărul 1 mondial”. Răspunsul a fost destul de evaziv, însă urmează linia Simonei, care a decis că dorește să meargă singură în circuit în perioada următoare, așteptând probabil o revenire pe banca de antrenor a lui Darren Cahill.

Despre cine crede că va fi revelația anului 2019 în tenis, miliardarul a spus că la fete nu se pricepe. “Întrebați-l pe Năstase. Eu nu mă pricep “, a glumit acesta. Țiriac a precizat, însă, că după părerea lui epoca Federer se apropie de final și că unul dintre cei care ar putea impresiona în anul următorul este germanul rus Alexander Zverev.

“Despre Djocovic nu pot spune nimic. Este o enigmă. Nu știu unde să-l încadrez. A stat doi ani departe, cu yoga, revine în circuit și peste 6 luni este iarăși numărul 1. Zverev ar putea impresiona. În tenis e 20% jucătorul și 80% personalitatea”, a mai spus Ion Țiriac.

Foto: Marius Vlad