Echipa SuperSpeed de la PRO TV a avut șansa de a testa câteva din mașinile lui Ion Țiriac. Test-drive-ul va putea fi văzut sâmbătă de la ora 10:30 la ProTV. Mașinile testate valorează împreună aproximativ 300.000 de euro. Este vorba despre Ferrari Testarossa și Lamborghini Diablo.

“Băieți, v-ați ales primele mașini, luați-le, mergeți cu ele. O singură rugăminte am: să nu le arătați cinci minute, faceți ceva mai lung, să vadă lumea cum trebuie”, le-a spus Ion Țiriac lui Bratu și Giurgea, imediat după ce le-a dat cheile de la mașini.

„Am avut atât de multe momente frumoase în cei 17 ani de când lucrez în presa auto… Însuși Ion Țiriac ne-a încredințat două dintre bijuteriile sale cele mai de preț. A fost cum ar spune Andra: piele de gâină, piele de gâină, piele de gâină! Pur și simplu asta a fost experiența vieții mele auto.”, a spus Tudor Bratu.

„Mașinile de la Țiriac Collection sunt niște obiecte de artă încărcate cu istorie, iar faptul că noi am avut ocazia să le aducem la viață ne-a făcut și pe noi să trăim. Și am trăit foarte intens și ne-am bucurat de fiecare moment.”, a continuat Costin Giurgea.