Magnatul Ion Țiriac întâmpină probleme foarte mari. Acesta a intrat într-un conflict cu ungurii. Omul de afaceri are de primit o sumă importantă, dar nici până acum nu i-au fost alimentate conturile deși au trecut luni bune.

Ion Țiriac, înșelat de unguri

Ion Țiriac a fost înșelat de unguri. Miliardarul român are de primit 370.000 de euro din partea Guvernului Ungariei, după ce a mutat turneul de tenis masculin de la București, la Budapesta.

Miliardarul român nu a primit încă această sumă, chiar dacă termenul limită de plată era luna octombrie a anului 2019, susține ziare.com.

Mai mult, pentru a rezolva cât mai repede această problemă, omul de afaceri i-a trimis o scrisoare ministrului Sporturilor din țara vecină, Tunde Szabo.

Maghiarii au anunțat că au virat banii în Federației Maghiare de Tenis, dar aici s-a rupt firul. Presa din Ungaria lansează un scenariu incredibil și susține că Guvernul maghiarilor ar fi virat deja banii către Federația de Tenis. Chiar și așa, un lucru e sigur, banii nu au ajuns încă la Ion Țiriac.

Politicienii din Ungaria nu vor să lase acest caz la voia întâmplării, acesta fiind dezbătut într-o viitoare ședință a Federației.