Președintele Klaus Iohannis a fost ținta unor critici fără precedent lansate de către Kelemen Hunor. Acesta a spus că România nu are în momentul de față un Executiv și un președinte care să gestioneze criza sanitară și economică, potrivit mediafax.ro

„Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen Hunor.

Acuzații grave la adresa președintelui

„De fiecare dată aflăm de la președinte că guvernul său este extraordinar, dar constatăm că, din martie până azi, atât președintele, cât și Guvernul caută vinovați și responsabili. Nu are nici curajul și nici capacitatea de a asuma responsabilitatea guvernării”, a adăugat șeful UDMR.

Șeful UDMR spune că Iohannis „nu este capabil să gestioneze un dosar din temele importante ale României”.

„Parcă noi umblăm în geantă și în buzunar cu viruși și încercăm să găsim oameni ca să-i infectăm. Iar președintele, singur, în liniște, undeva ascuns, se luptă cu Opoziția parlamentară. Nu pot să îl înțeleg. Să dai vina după 5-6 luni de guvernare pe Opoziție, să nu ai altă idee decât autonomia Ținutului Secuiesc, arată că nu este capabil să gestioneze un dosar din temele importante ale României”, a conchis acesta.

Sursă foto: INQUAM/George Călin