Într-o postare publicată pe pagina personală de Facebook, fostul ministru al Finanețelor, Eugen Teodorovici face apel la președintele Iohannis să își asume funcția de conducere pe care o deține și „să fie bărbat”.

De asemenea, Teodorovici atrage atenția că este nevoie ca președintele „să ceară câteva lucruri simple”, dar care sunt vitale pentru România.

Iohannis, esti preşedinte‼️ Iohannis, fii român, fii bărbat!‼️

Azi, preşedintele României are OBLIGAȚIA să demonstreze că îi pasă de această ţară! În cadrul reuniunii Consiliului European, la fel cum fac şi ceilalţi şefi de state şi de guverne pentru țările lor, preşedintele Iohannis trebuie să ceară câteva lucruri simple dar vitale pentru România!”, a scris Teodorovici pe pagina personală de facebook.

Trebuie să se impună!

Totodată, fostul ministru al Finanțelor atrage atenția că președintele Iohannis trebuie „să se impună”, pentru ca atât România cât și restul statelor membre ale UE să poată beneficia de instrumentele puse la dispoziție.

„Preşedintele Iohannis, TREBUIE să IMPUNĂ ca toate statele membre ale Uniunii Europene (inclusiv România‼️), să beneficieze, în mod EGAL, de toate facilitățile şi instrumementele financiare puse la dispozitie la nivelul Uniunii Europene!

Este mai mult decât evident faptul că măsurile naționale de re-lansare economică şi socială sunt inexistente, iar România are nevoie de sprijinul Uniunii Europene pentru a ieşi învingătoare în lupta cu inamicul invizibil care produce atâtea efecte negative fără precedent”, a adăugat Eugen Teodorovici.