Președintele României atrage atenția că bugetul vine cu o întârziere extrem de mare, care arată disprețul față de români și așteptările lor. 

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, consideră că bugetul propus de PSD-ALDE, și adoptat astăzi de Parlament, arată disprețul total al coaliției majoritare față de așteptările românilor, care vor o guvernare responsabilă și credibilă, preocupată de nevoile reale ale oamenilor. La nivelul Executivului, însă, lucrurile sunt complet diferite față de ceea ce își doresc cetățenii, iar acest buget reprezintă cel mai elocvent exemplu al unei guvernări care amanetează viitorul românilor,” se arată în comunicatul de la Cotroceni.

Iohannis atrage atenția că bugetul este construit în mod superficial, bazat pe cifre supraestimate în raport cu realitățile economice, neglijează investițiile și prejudiciază nevoile reale ale românilor de a beneficia de infrastructură, de autostrăzi, de școli, spitale, grădinițe, adică tocmai ceea ce PSD a promis și nu face.

Președintele Iohannis nu pierde oportunitatea de a scoate în evidență victoria reușită ieri în Parlament de PNL, când amendamentul deputatului liberat Robert Sighiartău, cu privire la creșterea alocațiilor, a trecut la vot, dându-le planurile peste cap social-democrațilot.

Te-ar putea interesa și: