Ioana Ignat a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa! Câștigătoarea Vocea României a dat tot din casă

În cadrul unei emisiuni radiofonice, Ioana Ignat a povestit că a fost dependentă de alcool, subliniind că din această cauză nu a mai avut grijă nici de sănătatea ei. Artista a povestit că a început să cânte în cadrul unei orchestre atunci când avea 15 ani și că de atunci a început să o ia ”ușor, ușor cu alcoolul”. Ioana Ignat a mai povestit că nu mai lua nimic în serios și că nici succesul nu o mai încânta.

”Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat.

Cum a reușit să se lase de alcool

Câștigătoarea de la ”Vocea României” a povestit că a vrut să se lase de mai multe ori de alcool, însă după scurte perioade s-a reapucat. Cu toate acestea, artista spune că totul s-a terminat într-o noapte atunci când i-a fost foarte rău din cauza alcoolului. Ioana Ignat a povestit că a ieșit pe balcon să ia aer și că se ruga la Dumnezeu să îi ia durerea îngrozitoare de stomac.

”Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat Ioana Ignat.