La mai puţin de patru luni de la intrarea pe piaţa din Capitală, retailerul de materiale de construcţii şi amenajări interioare Dedeman anunţă deschiderea unui nou magazin în Bucureşti.

Acesta este cel de-al 16-lea magazin al reţelei Dedeman şi a atras o investiţie de 20 milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noua locaţie este cel de-al patrulea proiect prevăzut în planul investiţional stabilit pentru anul 2009.

“Deschidem al patrulea magazin într-un an plin de provocări, fapt ce dovedeşte că angajamentele noastre au finalitate. Este al doilea magazin în Bucureşti din cele 4 planificate în Capitală. Planurile de extindere rămân neschimbate. La sfârşitul anului următor vom avea 20 de magazine”, a declarat preşedinte Dragoş Pavăl.

Magazinul Dedeman este situat în zona Valea Cascadelor şi are o suprafaţă construită de 14.000 metri pătraţi, în magazín fiind disponibile 45 000 de produse. Noua locaţie Dedeman a creat 220 de noi locuri de muncă.

Dedeman, companie cu capital 100% românesc, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 250 milioane euro, în creştere cu 35% faţă de anul 2007. Pentru anul 2009, Dedeman estimează menţinerea cifrei de afaceri la nivelul celei realizate în 2008, ţinând cont de condiţiile dificile din piaţă.

Retailerul Dedeman se situează pe poziţia a doua pe piaţa de bricolaj din România, în ceea ce priveşte cifra de afaceri, dupa Praktiker.

SURSA: Dedeman