Adrian Năstase s-a aflat, joi, la Palatul Victoria, unde a avut o întrevedere cu prim-ministrul Viorica Dăncilă. Întâlnirea a durat în jur de o oră.

Potrivit jurnaliștilor de la stirileprotv.ro, fostul premier Adrian Năstase îi va oferi consultanţă Vioricăi Dăncilă. Surse guvernamentale au susţinut că cei doi au stabilit să colaboreze de acum înainte.

Potrivit sursei citate, Viorica Dăncilă s-a instalat în fruntea PSD după ce Liviu Dragnea a fost arestat, iar la iniţiativa sa, în partid sunt reactivaţi liderii din garda veche a partidului, foşti preşedinţi precum Năstase, dar şi Mircea Geoană, dar şi lideri din perioada anilor ’90 ca Octav Cozmâncă.

Adrian Năstase a fost condamnat de două ori la pedepse de 2, respectiv patru ani de închisoare, în dosarul Trofeul Calităţii şi Zambaccian.

La Palatul Victoria s-au mai aflat, printre alţii, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi vicepreşedintele Camerei, Florin Iordache.

Fostul premier Adrian Năstase a anunţat marţi că a decis constituirea unui Grup de sprijin pentru PSD împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai Partidului Social Democrat.

„Împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai PSD, am decis să constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ţinând seama de situaţia dificilă a partidului după alegerile europarlamentare”, a scris Adrian Năstase, marţi, pe blogul personal.