”Suntem fascinați de natura acestei țări, dar și de cultura și tradițiile ei. De fiecare dată când o vizităm, ne gândim când ne vom reîntoarce. Însă dincolo de tot si toate, pentru noi, echipa PIATRAONLINE, Grecia înseamnă frumusețea și calitatea pietrei naturale pe care o găsim doar aici. Grecia ne-a adus o varietate a pietrei naturale, dar și o colaborare care aduce soluții inovatoare. Prin Inspired by Greece am vrut să începem o conversație despre cum ne aducem ideile în realitate, împreună”, a afirmat Mariana Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ziua a început în showroom cu discount-uri la toate tipurile de marmură originare din Grecia, iar fiecare client a avut posibilitatea de a alege piatra care îl inspiră. Seara, porțile au rămas deschise doar invitaților și colaboratorilor companiei, adică peste 200 de persoane.

În cadrul evenimentului, Iannis Mavreas, cel mai cunoscut montator grec cu proiecte implementateîn întreaga lume, a arătat tehnica tradițională a montajului de piatră, transmisă din generație în generație. Atmosfera evenimentului “Inspired by Greece” a fost întreținută de către trupa Greek4U până la cina extinsă care a încheiat seara.