Nu mai e nevoie să depinzi de carduri, spun cei de la ING. Serviciul ING Pay, disponibil de astăzi pentru clienţi, le permite acestora să plătească la POS direct cu telefonul mobil. Aceştia trebuie să activeze un card virtual în Home Bank de pe telefonul mobil. Când trebuie să efectueze o plată, clientul poate scoate, fie cardul fie telefonul. Nu trebuie decât să apropie dispozitivul de POS. Serviciul este disponibil pentru telefoanele cu sistem de operare Android şi NFC. Plăţile se pot face chiar şi fără conexiune la internet în limita a zece tranzacţii. 

Dacă se întâmplă să îţi pierzi telefonul, conturile tale nu sunt in niciun pericol. Nu trebuie decât să te grăbeşti şi să blochezi cardul pentru plata cu telefonul, exact cum ai face cu orice card pierdut sau furat.

 

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.