Fostul preşedinte Traian Băsescu trebuie să evacueze vila de protocol RA-APPS!

Traian Băsescu, forţat să părăsească vila de protocol în care locuieşte acum

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a primit deja notificarea din partea RA-APPS pentru a părăsi vila de protocol în care locuieşte, având în vedere verdictul pe care l-a primit în justiţie şi care l-a lăsat fără o serie de privilegii.

Acest lucru se pare că nu se va întâmpla prea curând însă, cel puţin nu de bunăvoie, pentru că noul apartament pe care şi l-a cumpărat nu este încă locuibil, le-a spus Traian Băsescu, miercuri dimineaţă, jurnaliştilor.

Fostul preşedinte a explicat că trebuie să încheie mai întâi contractele pentru energie electrică, pentru gaze şi pentru apă.

Fostul preşedinte, atac devastator la oamenii politici români

„În al doilea rând, am comandat mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţile undeva. (…) Nu ştiu când va fi gata, eu sper să fie o plecare civilizată.

Chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce n-am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine, n-au fost în stare de nimic.

După ce n-am mai fost activ în politică, şi-au arătat ‘vitejia’… Bravi bărbaţi ai ţării mele!”, a declarat, miercuri, Traian Băsescu.

„Este strâns aproape tot”, a mai răspuns fostul preşedinte, întrebat de jurnalişti dacă şi-a strâns toate lucrurile din vila RA-APPS.

„Am primit ieri (marţi – n.red.) notificarea de la RA-APPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta. Nu (au dat un termen – n.red.)”, a mai precizat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Cine crede că în 60 de zile te muţi e cel puţin naiv sau n-a trăit experienţa asta

Cu o zi înainte, fostul preşedinte vorbea despre acelaşi subiect, în cadrul unei emisiuni la România TV. El i-a criticat pe cei care insistă că ar trebui să se mute mai repede.

„Dacă sunt amatori să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărţi. Să le ia în spate şi să mă ajute să mă mut”, a spus Traian Băsescu.

„Nu e nicio bizarerie. E o lege care e pusă în aplicare, că e pusă retroactiv vor decide alţii. Că e vorba de drepturi dobândite şi luate, iar vor decide alţii.

Pe mine m-a intrigat replica unui lingău al lui Orban (Ionel Dancă, prezent în studioul România TV – n.red.) care spune că ia uite că în 60 de zile nu a reuşit să îşi găsească bucătărie.

Eu îi spun nătărăului că înainte să stabileşti o bucătărie trebuie să găseşti un apartament.

Dacă el o obişnuit să cumpere apartamente ca pe ciorapi, eu personal am văzut vreo 50 şi ceva de case ca să mă hotăresc la una. Cine crede că în 60 de zile te muţi e cel puţin naiv sau n-a trăit experienţa asta”, a mai spus, marţi seară, fostul preşedinte al României.