Retailerul online de electronice, electrocasnice şi IT&C eMag a lansat o promoţie specială pentru noaptea de Revelion, reducerile putând ajunge până la 80% pentru anumite produse.

Promoţiile pregătite de eMag.ro sunt clasificate pe ore, în fiecare interval existând reduceri diferite pentru anumite produse.

Astfel, la miezul nopţii, cei care nu petrec cu prietenii cu un pahar de şampanie în mână pot achiziţiona televizoare LCD cu 25% mai ieftine, multifuncţionale la un preţ mai mic cu 25%. Tot la această oră notebook-urile costă cu 30% mai puţin.

Începând de la ora 1:00 până la ora 5:00, eMag aplică reduceri de 50% pentru o parte dintre produsele din stoc. Printre acestea se numără hard-disk-uri externe, telefoane PDA, boxe, switch-uri sau carcase.

Există chiar şi o reducere de 80 de puncte, la Internet mobil. DVD player-ele şi ramele foto costă şi ele mai puţin cu 40%.

eMag, unul dintre cele mai mari magazine online de pe piaţa locală, estimează pentru 2009 vânzări de 66 milioane euro şi încheierea  anului pe plus, după ce în primul semestru vânzările s-au ridicat la 25 milioane euro, după cum a declarat în urmă cu câteva luni Iulian Stanciu,  unul dintre acţionarii Asesoft Distribution, firmă care ţine peste jumătate din acţiunile shop-ului.

Asesoft Distribution a achiziţionat în aprilie 51% din acţiunile Dante International şi eMag International, care deţin magazinul online eMag.ro, valoarea tranzacţiei situându-se sub zece milioane de euro.