Mai mulţi parlamentari au lansat acuzaţii dure la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pe care l-au chemat la ordin la sediul PSD.

"O ordonanţă de genul ăsta ar fi o bătaie de joc faţă de munca pe care am depus-o noi toţi colegii timp de 3 ani ca să modificăm ce era de modificat", a afirmat Cătălin Rădulescu în emisiunea "Controverse" de pe B1TV.

Nemulţumirea acestuia vine din faptul că Tudorel Toader a făcut proiectul de OUG fără consultarea parlamentarilor care au lucrat la modificarea legilor justiţiei, ceea ce a permis să apară anumite schimbări ce nu sunt acceptate de parlamentarii PSD.

"Sunt trei întrebări. Cu cine s-a sfătuit domnul ministru pentru că nu s-a sfătuit cu niciunul dintre cei care am lucrat trei ani la aceste legi ale justiţiei? (…) Dacă are acordul coaliţiei pentru că dacă nu îl are iese dintr-o cutumă şi e destul de grav. Dânsul trebuie să înţeleagă că prin modificare cu detaşările se încalcă decizia CCR", a arătat Rădulescu.

Acesta a dezvăluit că, la momentul intervenţiei telefonice pentru B1TV, Tudorel Toader se afla în sediul PSD unde i se aducea la cunoştinţă nemulţumirile privind proietul de OUG.

"Pot să vă spun în premieră că domnul ministrul se află la sediul partidului într-o discuţie şi cu membrii marcanţi ai partidului şi cu cei din coaliţie.", a dezvăluit Cătălin Rădulescu, scrie B1.ro.