Președintele PNL, Ludovic Orban, a răbufnit la adresa lui Liviu Dragnea după ce asta a avut un comportament total inadecvat față de un jurnalist. În timp ce ziatristul îi cere un interviu pe marginea unui subiect de interes public, președintele PSD l-a invitat la baie cu el. În consecință, Orban a luat atitudine și a anunțat că opoziția va da asaltul final la funcția de președinte al Camerei Deputaților și îl va demite pe liderul PSD.

 

”PRIORITATE ZERO PENTRU PNL: DEMITEREA LUI DRAGNEA

Ultima mojicie facuta de Dragnea umple paharul. Sa chemi la baie un jurnalist care te intreaba de nerealizarea promisiunilor electorale arata un comportament de interlop, de mardeias de la coltul strazii. Arata, de asemenea, atitudinea sefului PSD fata de presa independenta, care indrazneste sa critice sau sa puna intrebari incomode, atitudine de cenzor comunist.

Devine o obligatie morala pentru orice parlamentar sa voteze scoaterea de pe fata Parlamentului a acestui furuncul care desfigureaza imaginea forului democratic cel mai reprezentativ.

Zilele lui Dragnea in fruntea Camerei sunt numarate. Vom face ceea ce trebuie cat de curand.”, scrie Ludovic Orban.

Liderul PSD şi-a ieşit din pepeni în momentul în care a fost solicitat să dea detalii de interes public pentru toţi românii. Întrebat de un jurnalist despre autostrăzile promise în programul de guvernare, preşedintele PSD s-a enervat nejustificat şi a avut o replica de toată jena. În clipa în care ziaristul care dorea să-i solicite un interviu mai amplu a ajuns în pragul uşii cabinetului său parlamentar, liderul PSD a explodat:  "Aşa se fac interviurile? Vrei să vii cu mine în baie?" a răbufnit Liviu Dragnea. Liderul PSD a repetat de mai multe ori această invitaţie.

Jurnalistul a reacţionat imediat pe pagina sa de Facebook pe marginea episodului cu preşedintele PSD. “Vii cu mine in baie?!

Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!", a postat ziaristul, să-şi îndemne prietenii de pe Facebook să-şi spună opiniile privind ieşirea nervoasă a lui Dragnea.