Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia editie a Business Summer School, organizata de Academia de Studii Economice din Bucuresti si Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, in colaborare cu Harvard Club Romania-Moldova. Tema scolii de vara este “Investing in emerging markets under global economic crisis ” si va avea loc in Sibiu, in perioada 15-29 august.

 

Este singura scoala de vara din Romania care se bucura de prezenta reprezentantilor a 3 dintre cele mai bune universitati din lume: Harvard, Columbia si LSE, precum si a unor manageri de top de la JP Morgan, Morgan Stanley, HSBC si McKinsey& Company.

 

Tot in premiera in Romania, se va folosi celebra metoda de predare dezvoltata de specialistii Harvard Business School, bazata pe studii de ca. In cadrul Business Summer School, vor fi prezentate 18 studii de caz reale apartinand Harvard Business School si companiilor partenere.

 

Cei  40 de participanti, care vor fi selectati in urma procesului de aplicare, vor discuta, printre altii, cu Andrei Hagiu, singurul profesor roman de la Harvard Business School, cu Peter McCarthy, Vicepresedinte JP Morgan, New York, Titus Bocseri, Vicepresedinte HSBC New York, Bogdan Ciobotaru, Vicepresedinte la Morgan Stanley’s Central & Eastern European Group, Manuel Costescu, Manager la McKinsey & Company New York sau Petru Vaduva, noul CEO al Tiriac Holding.