Incendiu puternic în Cluj-Napoca

Incendiu puternic în Cluj-Napoca! Sâmbătă seara, 9 decembrie 2023, un incendiu puternic a izbucnit în curtea interioară a unui complex comercial din Cluj-Napoca. Pompierii au răspuns la intervenție cu patru autospeciale. Clienții prezenți în spațiul comercial au fost evacuați în siguranță. Flăcările au fost localizate și gestionate eficient de către echipajele de intervenție.

Conform informațiilor furnizate de ISU Cluj, flăcările au fost localizate, eliminând astfel orice pericol de extindere. Nu au fost raportate persoane care să fi solicitat asistență medicală până în acest moment. Echipele de intervenție au fost consolidate cu încă o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea interioară (unde se preia marfa) a unui complex comercial de pe strada Alexandru Vaida Voievod”, a transmis, sâmbătă, ISU Cluj.

Tragedia serii în România! Un medic veterinar din Petroșani a fost ucis

O altă tragedie a avut loc sâmbătă, 9 decembrie 2023, în municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Un individ a comis o crimă, strangulând o femeie care era medic veterinar. Într-un act ulterior, a încercat să-și pună capăt vieții folosind un cuțit.

A fost prins de forțele de ordine și ulterior transportat la spital, unde rănile suferite au fost constatate ca fiind superficiale. În prezent, individul se află sub supravegherea poliției.

Sanda Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a precizat că între agresor și victimă a existat o relație de prietenie în trecut, iar cei doi nu erau căsătoriți. Este important de menționat că cabinetul veterinar în care a avut loc tragedia nu aparținea victimei.

„A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar.

Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat, sâmbătă, Sanda Draia.