Fiul cel mijlociu, Ionuț este singurul care pare desprins de familie. De altfel, el nici nu a fost audiat de procurorii DIICOT și se pare că nu are nicio implicare în cazul care a îngrozit România, deși Gheorghe Dincă l-ar fi sunat din închisoare.

Acesta are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. De 17 ani lucrează în construcții, în Italia. Nu s-a desprins de România, dimpotrivă, își construiește o casă în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara. „Ionuț nu prea vorbește”, a povestit un localnic, “dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”, a declarat un vecin pentru Libertatea.

Ceilalți doi fii sunt însă foarte apropiați de mama și sora lor și chiar au afaceri împreună. De altfel, ei au avut și o atitudine agresivă și ostilă. Omul de afaceri, Remus Rădoi, cel care deține două firme de pază în zonă, a dezvăluit pentru Capital că unul dintre cei doi băieți ai lui Gheorghe Dincă a fost anchetat pentru viol.

Nu se știu încă detalii despre caz și nici cum s-a terminat povestea, însă este o nouă pistă pe care anchetatorii o iau în calcul. Alți apropiați ai familiei Dincă susțin că mama monstrului ar fi fost ucisă de tatăl acestuia și că mai târziu bătrânul s-a spânzurat sau a fost spânzurat de fiu.

Cert este că ițele sunt extrem de încurcate în această familie și că mai sunt multe informații șocante care încă nu au apărut în spațiul public.


Te-ar putea interesa și: