Clienții care aleg rețeaua Orange prin portarea numărului se vor bucura de iPhone 6s 16 GB începând de la 0 euro la abonamentul Orange Me 42 prin Buy-Back.

Oferta include 11 GB de internet în cea mai bună rețea 4G din România prin dublarea traficului de date pentru abonamentul Orange Me 42 la portare.  Reducerea, în valoare de 419 euro, este compusă din Buy-Back dedicat pentru iPhone 6 sau 6 Plus și reducerea de portare pentru Orange Me 42.

Clienții Orange cu vechime de minim 18 luni beneficiază de prețuri speciale și își pot achiziționa iPhone-ul dorit în rate direct pe factura Orange. Spre exemplu, iPhone 6s 16GB poate fi achiziționat la 419 euro sau în 12 rate cu 38 euro/luna prin abonamentul Orange Me 42 pe 24 luni. În plus, prin Buy-Back clienții vor putea obține reduceri din prețurile telefoanelor cu abonamente pe 24 luni.

Reducerile speciale prin Buy-Back și portare pentru noua generație de iPhone sunt valabile până pe 18 noiembrie 2015.

De asemenea, clienții Orange pot achiziționa noile modele de iPhone fără a aștepta terminarea perioadei contractuale, prin serviciul Early Upgrade. Contravaloarea serviciului Early Upgrade este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care se aplică un discount de 60%.

Clienții care comandă iPhone 6s sau iPhone 6s Plus din magazinul online Orange beneficiază de livrare gratuită, livrare în aceeași zi pentru București și Ilfov, posibilitatea de retur în 30 de zile și de o valoare cu 50% mai mare a punctelor Thank You.