Societatea de constructii Impact Bucuresti a realizat o imbunatatire semnificativa a rezultatelor financiare pe primele 9 luni ale anului curent, comparativ cu perioada similara a anului precedent.
Astfel, i primele 9 luni ale acestui an, Impact Bucuresti a realizat o cifra de afaceri de 49,57 miliarde lei, i crestere i termeni nominali cu 116% fata de nivelul atins i primele trei trimestre ale anului precedent. Profitul brut, i valoare de 20,37 miliarde lei, a consemnat o crestere de circa 238% comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar profitul net a sporit i termeni nominali cu 206% ajungind la 15,78 miliarde lei, depasind nivelul profitului net prognozat de catre societate pentru itregul an 2000 (15,51 miliarde lei).
in prima parte a acestui an Impact Bucuresti si-a majorat capitalul social, de la 19,43 miliarde lei la 22,68 miliarde lei, prin aport i numerar. De asemenea, Consiliul de Administratie din data de 16 noiembrie a avut pe ordinea de zi o noua majorare a capitalului social, de la 22,68 miliarde lei la 34,03 miliarde lei, prin utilizarea fondurilor societatii provenite din primele de capital si din fondurile pentru constituirea surselor proprii de finantare. Aceasta majorare de capital se va face prin alocarea unei actiuni noi la fiecare doua actiuni detinute, Consiliul de Administratie stabilind data de referinta pentru aceasta noua majorare a capitalului social.
in primele doua saptamini ale lunii noiembrie Impact Bucuresti a iregistrat o tendinta de crestere. Astfel, pretul de ichidere din data de 15 noiembrie a fost de 2.400 lei pe actiune, majorindu-se cu 20,6% comparativ cu nivelul iregistrat la sfirsitul lunii octombrie.