Compania a înfiinţat o nouă firmă, denumită Bergamont Developments, din care deţine 99%, pentru a dezvolta noul proiect rezidenţial. Ansamblul de locuinţe va avea o suprafaţă de circa 63.000 mp construiţi. Procesul de achiziţie al terenului va fi finalizat în ultima parte a lunii iulie a acestui an.

Impact a anunţat deja în primăvara acestui an că este pregătită să demareze un nou proiect cu opt blocuri cu peste 400 de apartamente pe un teren de 26 de hectare cumpărat în Prelungirea Ghencea înainte de criză. În plus, investitorul mai deţine un teren pe Bulevardul Barbu Văcărescu, destinat tot construcţiei de locuinţe.

Impact a încheiat anul trecut 433 de contracte şi 130 de precontracte pentru locuinţe în cadrul proiectului Greenfield din Băneasa, adică a fost cel mai bine vândut cartier rezidenţial din Bucureşti în 2016.

Pentru acest an, compania a demarat dezvoltarea a 39 de blocuri în Ansamblul Platanilor din cartierul Greenfield Băneasa, însumând peste 900 de apartamente, dintre care jumătate au fost livrate în această primăvară, iar restul până la finalul anului 2017.