Air France extinde tichetul de îmbarcare electronic pe telefonul mobil pentru toate zborurile La Navette din Paris-Orly către Marsilia, Nisa, Toulouse şi Bordeaux. Astfel, incepand cu 3 februarie, peste 5 milioane de pasageri vor putea urca la bordul aeronavelor doar cu o confirmare pe celular.

Tichetul de îmbarcare electronic pe telefonul mobil va fi de asemenea disponibil începând din 03 februarie pentru zborurile cu plecare din Marsilia, Nisa şi Toulouse către Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam-Schiphol. Acest serviciu este de asemenea disponibil pentru zborurile în direcţia Franţa cu plecare din Amsterdam-Schiphol. Odată ajuns la aeroport, clientul prezintă mobil tichetul de îmbarcare afişat pe ecranul telefonului mobil pentru: inregistrarea eventualelor bagaje la ghişeul de depunere a bagajelor, cu citirea codului de bare, trecerea prin punctul de control, prezentând ecranul telefonului, accesul în sala de aşteptare pentru clienţii eligibili, prezentând ecranul telefonului, imbarcare la poarta de îmbarcare, prin citirea codului de bare, la intrare în avion, prezentarea ecranului personalului de la bord.

Ca şi în cazul biletului electronic, toate datele referitoare la rezervarea clientului pot fi accesate în sistemele de înregistrare în orice moment. Dacă un telefon nu funcţionează sau are bateria consumată, de exemplu, clientul îşi poate imprima tichetul de îmbarcare la o bornă self-service sau poate solicita unui agent Air France să o imprime în orice moment în drumul său spre avion.

La 2 martie 2009, acest serviciu va fi disponibil pentru toate zborurile pe distanţe medii cu plecare din Paris-Charles de Gaulle către toate destinaţiile franceze şi europene (cu excepţia Marii Britanii).