Scandal total pe scena politică. Ministrul Economie, Niculae Bădălău, a fost filmat în timpul unei ședințe interne a PSD. Acesta le transmitea primarilor să boicoteze referendumul pe justiție. Mai mult, acesta spune că nu va participa la referendumul pentru justiţie de pe 26 mai.

„Dovada că PSD face campanie anti-Referendum, în şedinţele interne de partid. Înregistrare cu baronul Niculae Bădălău de săptămâna trecută în care pune presiune pe primarii lor să blocheze participarea la vot la Referendum”, se arată în sesizarea de pe site-ul lansat de PNL.

„Îi văd, îi văd, îi simt. Ei se duc acolo şi spun: ăla e de dreapta, ăla e de stânga, noi votăm cu ăştia. Dar e mai greu de conceput. Deci eu vă spun, eu unul la referendum nu aş vota referendumul. Nu aş vota vota pentru că nu simt că e o întrebare care chiar să mă preocupe. Asta e cauza pentru care nu susţin referendumul. Ok, vrei să-i întrebi pe români ceva. Hai să-i întrebăm lucruri serioase, de stat, de justiţie, de…”, spune Niculae Bădălău, potrivit înregistrării publicate de oprestefrauda.ro.