Simona Halep a făcut istorie la Roland Garros, iar francezii au ținut să-i aducă aminte de succesul pe care l-a atins anul trecut în timpul turneului, când a obținut primul trofeu de Mare Şlem din cariera sa.

Clipul video a apărut pe pagina de Twitter a Roland Garros. Timp de două minute au fost rulate imagini emoționante cu Simona de anul trecut.

“O privire retrospectivă de la RG18 cu Simona Halep: o coroană pentru regină”, au notat oficialii Roland Garros.

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens La Roland Garros și a câștigat primul trofeu de Mare Şlem, după trei finale pierdute. Victoria a fost una cu atât mai dulce pentru sportiva noastră după ce în 2014 și 2017 a ratat trofeul de la Roland Garros.

“Mă voi bucura mai mult în acest an de sezonul de zgură după ce am reuşit anul trecut la Roland Garros. Iubesc să joc pe zgură, cred că am jocul potrivit pentru această suprafaţă. Merg cu încredere pe această suprafaţă, dar de fiecare dată este dificil. Nu vreau să fac nicio promisiune, o să aşteptăm şi vedem. Mă simt mai bine pe zgură, mai ales că anul trecut am câştigat la Roland Garros. Când mă voi întoarce la Paris nu voi avea presiune, nu cred că mă voi supăra nici dacă pierd în primul tur, voi fi relaxată, după ce am reuşit anul trecut. Pentru mine oricum este cea mai bună perioadă a anului”, a declarat recent Simona Halep, conform fanatik.ro.