Cutremur în Parlament! Florin Roman s-a referit la înlocuirea din funcţie a lui Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, dar şi la eliminarea pensiilor speciale.

De asemenea, acesta transmite că a depus solicitarea pentru revocarea Avocatului Poporului şi aşteaptă „voinţă şi un vot în plen”, conform unui mesaj postat de Roman pe propria pagină de socializare.

Cutremur în Parlament

„Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care așteptăm marea epurare:

  • Renate Weber
  • Florin Iordache
  • Doina Gradea
  • Pensii speciale

Am depus astăzi și solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcție a doamnei Renate Weber. În concluzie, voință și un vot în plen”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Ludovic Orban, despre revocarea din funcție a Renatei Weber

Trebuie menționat că preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, 8 februarie, referitor la revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului, că acest lucru va fi realizat în cel mai scurt timp posibil, însă depinde şi de partenerii de guvernare ai PNL.

Acesta a adăugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la şefia Consiliului Legislativ, că au fost formate nişte grupuri de lucru care trebuie să ne prezinte, în termen de două săptămâni, un plan de acţiuni pe fiecare instituţie.

„În unele cazuri e nevoie de modificare legislativă, în alte cazuri, cum este cazul TVR, radio, este suficientă o respingere a raportului”, a subliniat Ludovic Orban.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea