Compania multinațională angajează un Incident Manager, căutând o persoană cu o atitudine proactivă, atentă la detalii și aptă să lucreze la standarde înalte și cu limite de timp. Jobul său constă în verificarea situației de după producerea unor incidente și găsirea de soluții, coordonarea procesului de rezolvare a incidentelor, verificarea respectării standardelor etc.

Pentru ocuparea aceste poziții este necesară diploma de Bacalaureat, precum și o experiență de cel puțin trei ani într-o funcție de manager de proces al serviciului. Vor fi avantajați candidații care au experiență de lucru cu instrumente de management al incidentelor precum ServiceNow sau Ibm Maximo.

Află AICI mai multe detalii despre acest job precum și unde să-ți depui CV-ul.

 

 

 

Un alt post disponibil la IBM este cel de Application Engineer z/OS, pentru care este necesar un număr de cinci ani de experiență într-o poziție similară. De asemenea, candidații trebuie să aibă experiență în dezvoltarea de aplicații și menținerea de structuri, precum și cunoștințe ale conceptelor tehnice z/OS. Jobul de Application Engineer presupune o activitate la intersecția domeniilor precum afacere, arhitectura aplicațiilor, dezvoltare și infrastructură.

Vezi AICI întreaga listă de cunoștințe cerute pentru acest post la IBM și transmite CV-ul dacă ești interesat.

 

 

 

Un alt post scos la concurs este cel de Cobol Application Developer. Printre cerințele angajatorului se numără doi-trei ani de experiență de lucru anterioară, cunoștințe de Cobol, DB2 pe z/OS, MQ, servicii web etc. Acest post presupune dezvoltatarea de aplicații respectând specificațiile tehnice, testarea, bugetarea proiectului, precum și rezolvarea problemelor care apar ulterior.

Poți afla AICI mai multe detalii referitoare la poziția de Cobol Application Developer la IBM și să-ți depui CV-ul dacă jobul ți se potrivește.

 

 

 

De asemenea, IBM mai angajează o persoană în funcția de Deployment Specialist. Acesta trebuie să aibă o experiență de lucru de minimum trei ani și să dorească să facă parte din echipa IBM de deployment, participând la execuția proiectului de management al serviciului pentru aplicațiile SOA. În sarcina acestui specialist intră evaluările din punct de vedere calitativ ale lansărilor de software, precum și documentația și alertele de neconformitate ce trebuie aduse la cunoștința dezvoltatorilor și acționarilor.

Află AICI mai multe detalii despre ce mai implică jobul de Deployment Specialist la IBM.

 

 

În cazul tuturor celor patru joburi enumerate se cere cunoașterea limbii engleze. Salariul final va fi negociat în urma interviului.