Guda a fost reales pentru mandatul 2018-2020, după 4 ani în care a fost implicat ca vicepreşedinte şi preşedinte al AAFBR. 

Conform unui comunicat al AAFBR, majoritatea membrilor cu drept de vot au ales, la Adunarea Generală Extraordinară, Consiliul Director al asociaţiei, cu un mandat de 2 ani, format din preşedintele Iancu Guda şi vicepreşedinţii Daniela Ropota, Adrian Codirlasu, Ionuţ Dumitru şi Mihail Stan. 

"Asociaţia Analiştilor Financiar-Bancari din România a progresat semnificativ în ultimii doi ani, ajungând acum la peste 100 de membri activi. Creşterea diversităţii membrilor din sectorul financiar (bănci, fonduri de pensii şi investiţii, societăţi de asigurări sau leasing) dar şi din mediul de afaceri, ne ajută să avem o înţelegere mai bună a fenomenelor financiare şi evoluţiei diferitelor ramuri ale economiei", a spus Iancu Guda, citat de Agerpres. 

Acesta a apreciat că asociaţia are două obiective esenţiale – să prezinte un punct de vedere obiectiv şi profesionist cu privire la evoluţia şi perspectivele economiei româneşti şi să promoveze programe de perfecţionare în domeniul financiar-bancar.