Atunci când locuiești într-un hotel boutique te aștepți în primul rând la servicii personalizate. Există o tendință din ce în ce mai mare în rândul consumatorilor de servicii hoteliere de a căuta hoteluri cu design spectaculos. Oricare eveniment corporate are decorul deja creat la Residence, de aceea e ușor de realizat o experiență inegalabilă completată de servicii de calitate.

2017 este un an capital pentru toată industria hotelieră și de aceea este important ca marii jucători din piață să păstreze trendul crescător stabilit în anii trecuți, alături de o echipă stabilă și dedicată. Fiecare lanț hotelier vine în întâmpinarea clienților cu servicii dedicate și complexe. Pornind de la aceste informații și ținând cont de cifrele din primul trimestru al anului, se estimează o creștere a business-ului Residence Hotels cu minim 15% în 2017.

”Activitatea într-un hotel boutique este foarte complexă. Mai ales pentru că în fiecare zi lucrăm cu oameni, mă refer atât la angajați cât și la clienți. Aceștia din urmă sunt persoane ocupate, directori de companii sau patroni de business-uri, români dar și străini care vin la noi. Bucureștiul este o destinație de afaceri, dar și un loc special pentru a petrece un weekend spectaculos. Vorbim despre clienți care sunt obișnuiți să călătorească și care aleg de obicei hotelurile boutique unde beneficiază de servicii personalizate.” a declarat Ionuț Fașcu, administratorul celor 3 locații Residence Hotels.

 

Hotelurile din lanțul Residence Hotels au un aer ”a la francais”, cu o particularitate pe care puține hoteluri o au – fiecare cameră este unică prin design, mobilier și decorațiuni. ”Restaurantele și sălile de conferință completează fericit pachetele puse la dispoziția clienților hotelurilor. La Residence Hotels ne dorim să vindem o experiență. Pentru aceasta încercăm să adaptăm noi instrumente și strategii pentru a crește atenția asupra locațiilor noastre.” declară Ionuț Fașcu.

Plusurile cele mai importante ale business-ului Residence Hotels sunt designul deosebit al spaților de cazare, restaurantele care sunt mari și spațioase, sălile de conferință speciale, cu acces la terase frumos amenajate și o gamă largă de servicii personalizate.

În fiecare an se încearcă lansarea unor produse noi, reevaluarea tuturor serviciilor și promovarea pe piețe noi internaționale. Parteneriatele și campaniile de endorsement susțin toată această activitate.

Despre Residence Hotels

Residence Hotels este un grup hoteluri boutique elegante,  de 4 stele, cu trei locații în București. Arc de Triomphe, Domenii Plaza și „La Conac” și o locație în Franța, Les Mandariniers, pe Coasta de Azur, în apropiere de Nisa.

Hotelurile sunt destinații ideale pentru o călătorie de afaceri sau pentru petrecerea timpului liber. Locațiile oferă intimitate, lux și servicii personalizate. Fie că este vorba de cazare, un eveniment privat sau o petrecere de firmă,  hotelurile Residence împrumută stil și caracter oricărui moment special. Spațiile sunt generoase și versatile, îmbogățite prin amenajări și dotări moderne.

Restaurantele hotelurilor oferă o experiență remarcabilă prin diversitatea de preparate din bucătăria modernă și clasică, incluzând specialități mediteraneene, delicii internaționale și preparate tradiționale românești.