Horoscop vineri, 31 decembrie! Zodia care nu ar trebui să dea deloc bani. Evită împrumuturile în această perioadă

BERBEC Una dintre cele mai bune zile ale anului. Altă zi mai bună nu poţi să mai ai, la noapte 2021 se termină.  Urmează-ţi programul de Revelion şi evită activităţile care nu sunt absolut necesare. Stelele spun să laşi încăpățânarea şi să te distrezi cât poti de Revelion, pentru ca 2022, iți poate aduce noi prilejuri de afirmare, noi oportunități. Revelionul aduce unora dintre nativii din  Berbec o schimbare în bine, o veste bună.

TAUR O zi obositoare şi aglomerată. Onorează promisiunile făcute. Încearcă să te înconjori de oameni de calitate la Revelion, diseară, şi apoi în tot anul 2022 poate vei reusi în ceea ce îţi propui! Revelionul acesta l-ai gandit ca o încununare a unei perioade, pentru ca esti sigur ca anul 2022 va fi mai bun pentru tine. Mici sau mai mari succese îţi lumineză sufletul. Ai mare nevoie de aceste confirmări ale valorii tale ca să-ţi întăreşti încrederea în forţele proprii.

GEMENI  Astăzi eşti dinamic, trebuie să reuşeşti!  Pentru tine valorile spirituale nu sunt negociabile sau vorbe în vânt, aşa că ia în serios Revelionul şi distrează-te! Toate drumurile sunt deschise. Ai dorit un Revelion mai deosebit, si iata, stelele ti-au îndeplinit dorinta. Atentie la posibile intarzieri si reprogramari. De Anul Nou sunt posibile din nou mici probleme în familie, cu prietenii, anturajul. Probleme de organizare, de timing, de comunicare etc.

RAC Sunt favorizate activităţile obişnuite pentru ultima zi a anului. Horoscopul foarte complex justifică opinia să te distrezi la noapte cât poţi, pentru ca 2022 poate fi un an hotărâtor pentru tine. Se apropie Anul Nou, iată, mai sunt câteva ore. Fie că este o „întâlnire” importantă, fie că ai un prag în viaţă, sau o reuniune de familie sfatul meu este să te grăbeşti încet în noaptea de Revelion. Festina Lente cum spuneau romanii, strămoşii unora dintre noi.

Horoscop vineri, 31 decembrie! Zodia care nu ar trebui să dea deloc bani. Evită împrumuturile în această perioadă

LEU O veste bună sau folositoare. Dacă pleci undeva atenţie la bagaje! 2021 a fost un an complicat pentru tine. Ai avut şi necazuri, dar pe total nu ai de ce să te plângi. 2022 poate fi un an şi mai bun! Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te distrezi şi să legi noi prietenii, odată pe an este noaptea în care nu se doarme şi se gândeşte de bine, visuri şi iluzii pentru o lume mai bună – Revelionul! Uită-te bine în jur. De obicei oamenii de calitate nu sar în ochi, nu sunt la modă şi bogaţi, dar strălucesc prin vorbe şi faptele bune.  Atenţie la regimul alimentar şi la primul semn de oboseală.

FECIOARĂ În ultima zi a anului domeniul sentimental este favorizat. Mai ai mici detalii de aranjat pentru Revelion. In clipa Noului An ia în braţe pe omul pe care-l iubeşti, ca să-i aduci mult noroc. Pentru tine, Revelionul este o corvoada cu musafiri, deranj şi cheltuiala. Ti-ar placea sa îl petreci într-un avion traversând fusele orare şi sărbătorind mereu și mereu momentul dintre ani – doar de 24 de ori! Nu împrumuta bani sau obiecte, măcar în acestă perioadă a Anului Nou.

BALANŢĂ Crezi că eforturile tale din 2021 vor rodii în 2022. De Revelion trebuie să te fereşti de mişcările bruşte, la propriu și figurat. Drumurile nu sunt indicate, mai ales nu trebuie să te prindă Anul Nou pe drum. Anul care se sfârşeşte astăzi a fost un succes financiar, şi nu prea, dar ai supravieţuit. Oricum, nu te plângi prea tare pentru ca viitorul iti apare în roz! Ultima zi a anului 2021 este favorabilă mai ales sub aspect sentimental.

SCORPION Surprizele se ţin lanţ, şi, din fericire, sunt numai din cele plăcute. Astăzi ai o veste foarte buna de departe, care te surprinde plăcut! Revelionul, indică stelele, cu familia şi prietenii! A fost un an greu pentru tine, dar plin de satisfactii. Asa ca nu te zgârcești la marca de șampanie şi la cel mai scump tort. Atenţie la frig şi la alunecatul pe gheaţă, unde este gheaţă.

Horoscop vineri, 31 decembrie! Zodia care nu ar trebui să dea deloc bani. Evită împrumuturile în această perioadă

SĂGETĂTOR Evită deciziile care duc la schimbări majore. Eşti agitat şi obosit, prea solicitat de toate problemele ca să ai timp şi pentru tine. Dar, ca întotdeauna, ai emoţii înainte de Revelion. Ai terminat toate cumpărăturile, dar și banii. O veste te face atent și îti oferă un subiect de meditatie. Te simti bine!  Nu forţa şi nu lua hotărâri importante mai ales în ceea ce înseamnă afacerile în familie, gen nu invita persoane necunoscute familiei.

CAPRICORN Astăzi ai 24 de ore de aspecte favorabile – profită de ele! Curăţenie dramatică! Urmează să faci un Revelion memorabil şi trebuie să faci loc viitoarelor pete de vin roşu şi de maioneză! Veşti bune spre sfârșitul zilei. Pănâ atunci atenţie la un vechi, sau mai nou reumatism sau pur şi simplu o durere de genuchi. Saturn, alături, în Vărsător, patronul Capricornilor, ar trebui să apere genuchii de îmbătrânire, dar uneori mai trimite câte o durere, aşa, ca să simţi timpul care trece, în acest caz, că a mai trecut un an!

VĂRSĂTOR  Este bine să eviţi, dacă poţi, subiectele cu caracter emotiv. Lămureşte, în sfârşit, programul tău de Revelion şi unele neînţelegeri cu anturajul. Amână pentru la anul ce nu poţi rezolva. Invenţiile sau inovaţiile, tehnologiile de vârf atât de dragi nativilor zodiei, nu sunt întotdeauna recomandate. Nu încurca tehnologia cu sentimentele. Excesul de tehnică ruinează relaţiile dintre oameni. Supravegheați-vă vederea şi atenţie la drum, dacă pleci să faci Revelionul la ţară!

PEŞTI Un pic de melancolie, de amintiri, visuri pentru viitor, nevoia de rude și prieteni în jurul tău, iţi dau forţa să faci ultimele cumpăraturi pentru un Revelion strălucitor. Neapărat, şampanie! Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că mai toată săptămâna trecută nu prea ai înaintat cu activitatea ta – oricum ai fost în vacanță – dar ți-ai propus nişte lucruri în anul 2021, mai precis la sfârşitul lui. Nu ai făcut mare lucru, să fim drepţi. Totuşi “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Continuă încet, dar sigur.

Horoscop vineri, 31 decembrie! Zodia care nu ar trebui să dea deloc bani. Evită împrumuturile în această perioadă